“El jardí és per a nosaltres una oportunitat per impulsar i crear el món millor que tots volem deixar en herència als nostres fills”

Hola! Sóc Enric Munill Aróztegui.

Sóc amant de la natura, apassionat pels arbres caducs i m’agrada ser jardiner.

Pots saber si he tingut un bon dia mirant-me les ungles. Si estan plenes de terra, és un molt bon senyal. Vinc d’una família que ha treballat la terra durant dos generacions i jo, l’últim de quatre germans, vaig declinar la invitació del meu pare a dur el seu tractor. Als meus pares els agraeixo que m’apuntessin a una escola agrària on se’m va obrir el món. Els estudis em van donar la base tècnica que ara em permet centrar-me en la bellesa quan dissenyo un jardí sostenible.

Vaig créixer en un gran jardí compartit amb la casa dels avis, on recordo les primeres sensacions de totalitat amb les mans tocant la terra.

El jardí és per a mi una oportunitat d’impulsar i crear el món millor que tots volem deixar en herència als nostres fills. Sóc pare d’una nena que m’ensenya a parar atenció als detalls i amb la que compartim l’amor per la natura. Visc en família al Maresme, des d’on treballo arreu de Catalunya sota el principi de: “El teu jardí és el nostre món”. 

Tal i com considerem, dissenyem i cuidem el nostre jardí, repercuteix en com veiem el present i el futur del planeta. Jo vull un món sostenible, just i harmoniós, respectuós amb les persones, els éssers i l’entorn i és així com dissenyo i treballem un jardí Munill Aróztegui tant si és per a empresa com per a família.

La millor manera que tinc per seguir aprenent és la curiositat.

 Quan viatjo, busco entre els arbres de la vora de la carretera aquell que no he vist mai. El fotografio i pregunto a la gent gran i els amants de la natura que trobo als hivernacles de proximitat on compro just aquell arbre que necessita el teu jardí per fer-te feliç.

Una defensa pels espais naturals autosuficients

El concepte de jardí sostenible que defensem en aquesta empresa que vaig crear ara fa 15 anys es refereix a la creació d’espais naturals autosuficients

Sabem les tècniques i les alternatives necessàries per dissenyar-los de manera que generin poca despesa d’aigua, combinant espècies que creïn un ecosistema beneficiós.

“Un jardí t’ha de crear sensacions, aportar-te benestar i ser tan bell com sostenible”

Si vols tenir un jardí Munill Aróztegui, et convido a saber més sobre els nostres jardins sostenibles.

Si ja tens claríssim que junts podem fer un gran equip, ens encantarà llegir-te i escoltar-te